E.Leclerc w Radomiu organizuje cykliczne festiwale tematyczne z degustacjami
Radomski E.Leclerc zaprasza na regularnie organizowane festiwale poświęcone gamom produktów oferty sieci E.Leclerc. Każdy tydzień będzie prezentował inny produkt, którego cena w danym tygodniu będzie jeszcze niższa niż zwykle.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom swoich klientów E.Leclerc w Radomiu przygotował szeroki wybór określonych produktów w najlepszych cenach w mieście. Oprócz możliwości kupienia ich w atrakcyjnych cenach, na klientów czekają, co tygodniowe (czwartek, piątek, sobota) przekąski oraz degustacje, podczas których będzie można skorzystać z kulinarnych porad specjalistów.
Najbliższe wydarzenia to: Festiwal Kiełbas, Festiwal Sałat i Sałatek oraz Festiwal Serów Pleśniowych. Przykładowo podczas Festiwalu Serów Pleśniowych oprócz możliwości zakupienia ich w niższej cenie będą również wina francuskie, noże do serów, deski do krojenia i serwowania.
Ponadto na klientów E.Leclerc czekają m.in. Festiwal Chleba Żytniego, Festiwal Ryb Wędzonych, Festiwal Twarogów Białych, Festiwal Łososia, Festiwal Tortów i Ciast. Każdy z wyżej wymienionych festiwali polega na przedstawieniu produktów znajdujących się w sklepie, możliwości i ch zakupienia w promocyjnej cenie oraz innych produktów, które są tematycznie z nim związane. Podczas Święta Pieczenia, będzie można tanio zakupić nie tylko gotowe ciasta wykonane w cukierni radomskiego E.Leclerc, ale również wszystkie składniki do ciast, brytfanki, foremki do pieczenia, miksery, dodatki do dekoracji, etc.
Każdy festiwal będzie trwał siedem dni. Ostatnie trzy dni każdego tygodnia będzie poświęcone degustacjom z możliwością zdobycia dodatkowej wiedzy od ekspertów z danej dziedziny kulinarnej. O poszczególnych wydarzeniach festiwalowych E.Leclerc będzie informował na fanpage’u E.Leclerc Radom, stronie internetowej www.eleclerc.com.pl oraz w katalogach reklamowych.
Link do strony artykułu: https://cafe.wirtualnemedia.pl/centrum-prasowe/artykul/festiwalowa-karuzela-smakow